Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

Πάνω από 60 θέσεις εργασίας προέκυψαν από της «Ημέρες Καριέρας» του Δήμου Αριστοτέλη


Πάνω από 100 υποψήφιοι αψήφησαν την καταρρακτώδη βροχή που έπεφτε την Παρασκευή στη Χαλκιδική και παραβρέθηκαν στις «Ημέρες Καριέρας» του Δήμου Αριστοτέλη, στην Ιερισσό, όπου περισσότερες από 30 εταιρείες, επαγγελματίες και φορείς της περιοχής πρόσφεραν πάνω από 60 θέσεις εργασίας.

- Γ. Μίχος: «Αυτή η συνάντηση να αποτελέσει την ουσιαστική αρχή νέων συνεργασιών» - Λ. Βαλσαμής: «ελπίζω να μετατραπεί σε θεσμό και να αποτελέσει ένα εργαλείο στην εξεύρεση εργασίας»
cariera anamonh
Στιγμιότυπο από την αναμονή των υποψηφίων πριν την πραγματοποίηση των συνεντεύξεων με τις παραβρεθείσες εταιρίες
Οι «Ημέρες Καριέρας 2015» που πραγματοποιήθηκαν για πρώτη φορά στο Δήμο Αριστοτέλη και συγκεκριμένα στο Πολιτιστικό Κέντρο Ιερισσού, διοργανώθηκαν από τον Δήμο σε συνεργασία με την ΑΞΤΑΔΑ ΔΑΕ, με στόχο τη συνάντηση εταιρειών από την ευρύτερη περιοχή του Δήμου – και όχι μόνο – με υποψήφιους εργαζόμενους.
cariera palhsidis
Στιγμιότυπο από την παρουσίαση του Chef-Γαστρονόμου Γιώργου Παλησίδη
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με μια άκρως ενδιαφέρουσα ημερίδα για τη σύγχρονη τουριστική επιχείρηση και τη διαρκή ανταγωνιστικότητά της με ομιλητές το γνωστό chef-γαστρονόμο Γιώργο Παλησίδη, καθώς και τον καθηγητή τουρισμού και Δ. Σύμβουλο της ΑΝΕΤΧΑ Σπύρο Αβδημιώτη, ενώ την εκδήλωση έκλεισε ο Δήμαρχος Αριστοτέλη, Γιάννης Μίχος, ο οποίος μίλησε για την καινοτομία ως αντίδοτο στην κρίση καθώς και για τις πρωτοβουλίες ανάπτυξης εντός του Δήμου, που κορυφώνονται με την ανακήρυξη του 2016 ως Παγκόσμιου έτους Αριστοτέλη από την UNESCO.
cariera mixos
Στιγμιότυπο από την παρουσίαση του Δημάρχου Αριστοτέλη Γιάννη Μίχου
Ο Δήμαρχος Αριστοτέλη Γ. Μίχος δήλωσε για την εκδήλωση: «Από την πλευρά της η Δημοτική Αρχή θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τόσο τιςεπιχειρήσεις και τους φορείς όσο και τους δημότες που συμμετείχαν στις «Ημέρες Καριέρας 2015», οι οποίοι πραγματικά αγκάλιασαν αυτή την πρωτοβουλία του Δήμου και ευχόμαστε αυτή η συνάντηση να αποτελέσει την ουσιαστική αρχή νέων συνεργασιών αλλά και απασχόλησης για την περιοχή. Επιπλέον, θερμά συγχαρητήρια θα πρέπει να δοθούν και στη ομάδας υλοποίησης της εκδήλωσης που αποτελούνταν από τα μέλη της ΑΞΤΑΔΑ και εθελοντές των οποίων η συνεισφορά ήταν καταλυτική για την οργάνωση και την επιτυχία αυτής της δράσης.
Για το Δήμο Αριστοτέλη οι «Ημέρες Καριέρας 2015» εντάσσονται σε ένα ευρύτερο πλαίσιο δράσεων της Δημοτικής Αρχής που αποσκοπούν τη δημιουργία κατάλληλων συνθηκών που θα δώσει μια νέα πνοή στην απασχόληση και την επιχειρηματικότητα, ενώ η επιτυχία αυτή της εκδήλωσης αποτελεί ένα ξεκάθαρο μήνυμα όχι μόνο αλλαγής αλλά και συμπαράστασης από την πλευρά των δημοτών που επιθυμούν να συμπορευθούν με τη Δημοτική Αρχή στο δρόμο της ανάπτυξης και της ευημερίας».
Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Δημοτικής Ανώνυμης Εταιρείας ΑΞ.Τ.Α.Δ.Α., Λευτέρης Βαλσαμής, δήλωσε στο halkidikifocus για την εκδήλωση: «Μια καινοτόμα δράση του Δήμου Αριστοτέλη, που αγκάλιασαν οι συνδημότες μας, και ελπίζω να μετατραπεί σε θεσμό και να αποτελέσει ένα εργαλείο στην εξεύρεση εργασίας για τους ανέργους της περιοχής μας».

01/04/2015
Πηγή: www.halkidikifocus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :